vakantiehuizen te koop aan zee

Klik hier om de ondertitel te bewerken

Te Koop :  Vrijstaande  woning  Helmweg 11

                       Groote Keeten

                       Vraagprijs:  €. 130.000  k.k.

 VERKOCHT !!

Ten noorden van de bekende badplaats Callantsoog ligt Groote Keeten aan een breed en schoon strand met goede voorzieningen.

In de zomer een heerlijke plek in de regio temidden van veel vakantieplezier en tijdens  andere seizoenen een fijn rustpunt om ook van de vrije omgeving te kunnen  genieten.


Wij bieden hier een vrijstaande woning aan , vlak bij zee en strand . Het is géén huis dat zomaar betrokken kan worden, nee het is een grote uitdaging voor de ware klusser om  er met veel creativiteit en energie iets moois van te maken.


Een deel van het achterdak, de keuken, sommige deuren en kozijnen zullen absoluut moeten worden vervangen.Het huis kent een fraaie woonkamer ( 22 m2)  met  balken plafond en een goede houten vloer. Aansluitend een keukenruimte van ca. 10m2. Beneden bevindt zich nog  een toilet, doucheruimte en een slaapgedeelte. Met een trap bereikt u de andere slaapkamer.  De totale woonoppervlakte is ca. 90 m2.


Achter het huis staat nog een losse stenen berging.


Eigen grond bedraagt 168m2. Bouwjaar  1925.


Kortom een echt klushuis , met eigen inzet en middelen klaar te maken voor bewoning op een fantastische plek vlak bij de Noordzee.  Eenmaal gereed voor bewoning zult u blijvend kunnen genieten van het weidse uitzicht op de uitgestrekte weilanden. 


Aanvaarding kan snel!